9299.net
大学生考试网 让学习变简单
当前位置:首页 >> 英语 >>

2019版高考英语一轮复习(江苏卷B版)课件:专题十一细节理解_图文

2019版高考英语一轮复习(江苏卷B版)课件:专题十一细节理解_图文

高考英语 (江苏省专用) 专题十一 细节理解 五年高考 A组 Passage 1(2018江苏,A)词数:187 自主命题·江苏卷题组 The Metropolitan Museum of Art ? 1000 Fifth Avenue New York, NY 10028 211-535-7710 www.metmuseum.org Entrances Fifth Avenue at 82nd Street Hours Open 7 days a week. Sunday—Thursday 10:00—17:30 Friday and Saturday 10:00—21:00 Closed Thanksgiving Day, December 25, January 1, and the first Monday in May. Admission $25.00 recommended for adults, $12.00 recommended for students, includes the Main Building and The Cloisters(回廊)on the same day;free for children under 12 with an adult. Free with Admission All special exhibitions, as well as films, lectures, guided tours, concerts, gallery talks, and family/ children's programs are free with admission. ? Ask about today's activities at the Great Hall Information Desk. ? The Cloisters Museum and Gardens The Cloisters museum and gardens is a branch of The Metropolitan Museum of Art devoted to the art and architecture of Europe in the Middle Ages. The extensive collection consists of master- works in sculpture, colored glass, and precious objects from Europe dating from about the 9th to the 15th century. Hours:Open 7 days a week. March—October 10:00—17:15 November—February 10:00—16:45 Closed Thanksgiving Day, December 25, and January 1. ? 1.How much may they pay if an 11-year-old girl and her working parents visit the museum? A.$12. B.$37. C.$50. D.$62. . 2. The attraction of the Cloisters museum and gardens lies in the fact that A.it opens all the year round B.its collections date from the Middle Ages C.it has a modern European-style garden D.it sells excellent European glass collections 答案 [语篇解读] 本文是一篇应用文。介绍了美国纽约大都会艺术博物馆的入口、参观时间、入 场费用等情况。 1.C 细节理解题。题干句意:如果一个11岁的女孩和她的在职父母参观博物馆,他们可能需 要支付多少钱?根据文中Admission部分的$25.00 recommended for adults(建议成年人每人25 美元)和free for children under 12 with an adult(一位成年人带一个12岁以下的孩子,孩子免费) 可知,他们共需支付:$25+$25+$0=$50,故选C项。 2.B 细节理解题。根据题干中的the Cloisters museum and gardens可以直接定位到文中的The Cloisters Museum and Gardens部分。根据该部分第一句中的devoted to the art and architecture of Europe in the Middle Ages(关于欧洲中世纪的艺术和建筑)可确定答案为B项。根据Closed Thanksgiving Day, December 25, and January 1.可知A项错误;C项和D项原文未涉及,故应排 除。 重点词汇 recommend v.推荐,建议 exhibition n.展览 consist of由……组成,由……构成 词汇积累 masterwork n.杰作,名作 precious adj.珍贵的 Passage 2(2018江苏,C)词数:427 If you want to disturb the car industry, you'd better have a few billion dollars: Mom-and-pop car- makers are unlikely to beat the biggest car companies. But in agriculture, small farmers can

推荐相关:
网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 大学生考试网 9299.net
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@qq.com