9299.net
大学生考试网 让学习变简单
当前位置:首页 >> 英语 >>

5A Module 1 Unit 3 Test

5A Module 1  Unit 3  Test


5A

Module 1

Unit 3

Test

Class________ Name_________ No__________ Mark_________ Part 1 Listening(听力部分)30% Ⅰ. Listen and choose(听一听,选出听到的内容,将字母代号写在前面的括号内) :5% ( )1. A. /w?:k/ B. /'w?:k?/ C. /w?:k/ ( )2. A. / 'fɑ :m? / B. / 'fɑ :?? / C. / 'f?:?? / ( ) 3. A. farm B. farmer C. father ( ) 4. A. fly a kite B. jump high C. fly an aeroplane ( ) 5. A. help me B. help us C. help you Ⅱ. Listen and choose(听一听,选出听到的句子,将字母代号写在前面的括号内) :4% ( ) 1. A. I want to be a worker. B. She wants to be a worker. C. He wants to be a worker. ( ) 2. A. She likes running. B. He likes diving. C. She likes driving. ( ) 3. A. My mother is a teacher. B. My mother is a nurse. C. My mother is a doctor. ( ) 4. A. What do you want to be? B. What does he want to be? C. What does she want to be? Ⅲ. Listen and choose(听问句,选答句;听答句,选问句,将字母代号写括号) :4% ( ) 1. A. I want to be a pilot. B. Yes, I want to be a pilot. C. No I want to be a pilot. ( ) 2. A. He cooks food. B. He gives lessons to students. C. He grows vegetables. ( ) 3. A. What’s your job? B. What’s your name? C. What’s your friend? ( ) 4. A. Do you want to be a traveler? B. Do you want to be a teacher? C. Do you want to be a farmer? Ⅳ. Listen and number(听一听,用“1—5”给下列图片编号) :5%

(

)

(

)

(

)

(

)

(

)

Ⅴ. Listen and choose(听小对话和问题,选出正确的答案,将字母代号写在前面的括号内) :4% ( ) 1. A. Yes, I want to be a writer. B. Yes, he wants to be a writer. C. Yes, she wants to be a writer. ( ) 2. A. Yes, I am. B. Yes, he is. C. Yes, she is. ( ) 3. A. She can sell things. B. She can cook food. C. She can help sick people. ( ) 4. A. Yes, I want to be a farmer. B. No, I want to be a farmer. C. No, I want to be a doctor.

Ⅵ. Listen and circle(听一听,填入所缺单词完成短文,每线一词) :4% Peter and Paul are _____ (student, students). They are both _______ (twelve, twenty) years old. Their mother is a teacher. She is _______ (forty, fourteen) years old. Their father is an engineer. He is forty too. They are from America. Now they ________ (living, live) in China. They love China. Ⅶ. Listen and judge(听一听,判断正误,用 T 或 F 表示) :4% ( ) 1. Mary studies in No.18 Primary School. ( ) 2. She is in yellow today. ( ) 3. Mary’s parents are teachers. ( ) 4. Her father is 45 years old. ( ) 5. She has a green bird. Part 2 Reading and writing(阅读部分)70% Ⅰ. Copy the sentences(正确抄写下列句子,注意大小写和标点符号) :6% what do you want to be ben and tom we want to be pilots ___________________________________________________________________ Ⅱ. Look and write(根据图意,写出合适的单词完成句子,每线一词,首字母已给) :6%

(1)

(2)

(3)

(4)

(5)

(6)

1. --- What does she do? --- She is a t__________. 2. --- What can you see? --- I can see two f_____________. 3. --- Do you like p__________? --- Yes, they are brave. 4. Is your sister a doctor or a n _________? Does she like her job? 5. My uncle is a p__________. He is busy every day. 6. --- What does she do? --- She is a d___________. She dances well. Ⅲ. Read and choose(语音选择,将划线部分发音不同的单词的字母代号写括号) :4% ( ) 1. A. peach B. bear C. pear D. pen ( ) 2. A. hand B. apple C. bed D. fat ( ) 3. A. pencil B. work C. cook D. picnic ( ) 4. A. orange B. gate C. glue D. frog Ⅳ. Read and write(读一读,用括号内所给单词的适当形式填空) :6% 1. --- What __________ (be) I doing? --- You _____________ (chase) the cat. 2. --- ______ (has) some noodles, Kitty. --- Thank______ (your), Alice. 3. --- What do you want to ______ (be)? --- We want to be ___________ (milkman). 4. --- What ________ (do) he want? ---- He _________ (want) a lot of cards. 5. --- Where ________ (be) your parents? --- They ____________ (read) in the room. 6. Listen! Eddie __________ (sing) in the music room. He __________ (be) great!

Ⅴ. Read and choose(读一读,选一选,将字母代号写在前面的括号内) :10% ( ) 1. There is ______________ apple pie and some juice in the bag. A. a B. an C. the ( ) 2. --- Do you want to be a writer _________ a waiter? --- A writer. A. and B. or C. / ( ) 3. --- What do you like doing? ---I like _________. I’m a _________. A. cook / cooking B. cook /cook C. cooking / cook ( ) 4. --- What _______ Kitty and May want to be? --- _____________ . A. does / Policewomen B. do / Policewomen C. do / Policeman ( ) 5. I don’t want _________ coke. I want __________ juice. A. any / some B. some / any C. any / any ( ) 6. I _________ in Shanghai. My pen-friend ___________ in Beijing. A. lives/ live B. lives/ lives C. live/ lives ( ) 7. --- What ________ your aunt want to do? --- She ______ visit Grandpa Li. A. does/ wants B. do/ wants C. does/ wants to ( ) 8. My shoes are old _____________ they are nice. A. or B. and C. but ( ) 9. What do you need _____________ your birthday? A. to B. for C. of ( ) 10.There ______ any coffee in the cup. A. are B. isn’t C. is Ⅵ. Rewrite the sentences(根据要求写出下列句子) :10% 1. John flies an aeroplane on Thursday.(改为否定句) _______________________________________________________________________ 2. I want to be a shop assistant.(改为一般疑问句) _______________________________________________________________________ 3. Can I ask you some questions?(改为肯定句) _______________________________________________________________________ 4. They want to be lifeguards.(改为单数句) _______________________________________________________________________ 5. Do you want to be a teacher in the future?(根据实际回答) _______________________________________________________________________ Ⅶ.Read and write(读一读,填上适当的单词,每线一词) :6% 1. --- He is good at _____________. --- Oh, yes, he is a good swimmer. 2. My brother wants to be a __________. She can sing very well. 3 --- Are you afraid of __________? --- Yes. Look at the mouse. It’s ugly. 4. Danny and Eddie ____________ many good friends. 5. My father ___________ to work at seven every morning. 6. She likes ____________ delicious food in the kitchen.

Ⅷ. Read and choose(读一读,选择合适的应答句,将字母代号写在前面的括号内) :6% ( ) 1. What do you want to be? A. He wants to play tennis. ( ) 2. What does your cousin want to be? B. Yes, I do. ( ) 3. Do you want to be a teacher? C. I want to write a letter. ( ) 4. Does your brother want to be a worker? D. He wants to be a writer. ( ) 5. What do you want to do? E. A doctor. ( ) 6. What does your cousin want to do? F. No, he wants to be a pilot. Ⅸ. Read comprehension(阅读理解) 10% A. Read and judge(阅读短文,判断下列句子是否符合短文内容,符合的用“T”表示,不符合的用“F”表 示) :5% David is a policeman. He works at night. He gets up at half past seven in the evening. Then he eats his dinner. He likes to eat vegetables and rice. At nine o’clock he goes to work. He is inside the police station at a quarter past nine. Then he goes outside. If (如果) he find the thief (小偷), he will catch them. He goes home at seven o’clock in the morning. He eats breakfast and washes his face. Then he goes to bed. ( ) 1. David works in the morning. ( ) 2. David eats vegetables and rice for dinner every day. ( ) 3. He goes to the police station at a quarter past nine. ( ) 4. David catches thieves. ( ) 5. David doesn’t eat breakfast in the morning. B. Read and answer(阅读短文,回答下列问题) :5% It is very cold in winter. Many people don’t like going outside in the evening. They like staying at home, watching TV, reading newspapers and playing video games. But my sister and I go to the cinema in winter evenings. W e can see many wonderful films and it is warm there too. Do you like to see films? 1. How is winter? _______________________________________________________ 2. Do most people like staying at home in winter evenings? ______________________ 3. What do people usually do at home in winter evenings? _______________________ 4. What can you see in the cinema? ________________________________________ 5. Is it cold in the cinema? ________________________________________________ Ⅹ. Write at least 6 sentences(请介绍你将来长大后的理想,如:想做什么职业,做什么事情等等,至 少 35 个单词,3 种以上句型) :6% My job in the future _____________________________________________________________________ _____________________________________________________________________ _____________________________________________________________________ _____________________________________________________________________ _____________________________________________________________________ _____________________________________________________________________ _____________________________________________________________________ _____________________________________________________________________

Module 1 Unit 3 Test 2 Part 1 Listening(听力部分) Ⅰ. Listen and choose(听一听,选出听到的内容,将字母代号写在前面的括号内) : 1. / ???? / 2. / ??? / ? 3. Look! The farmer is working very hard. 4. The pilot can fly an aeroplane in the sky. How cool! 5. --- Can I help you? --- Yes, please. (1. A 2. B 3. B 4. C 5. C) Ⅱ. Listen and choose(听一听,选出听到的句子,将字母代号写在前面的括号内) : 1. I want to be a worker. 2. He likes diving. 3. My mother is a teacher. 4. What does she want to be? (1. A 2. B 3. A 4. C) Ⅲ. Listen and choose(听问句,选答句;听答句,选问句,将字母代号写在前面的括号内) : 1. What do you want to be in the future? 2. What does the cook do? 3. My friend is a student. 4. Yes, I want to be a teacher. (1. A 2. A 3. C 4. B) Ⅳ. Listen and number(听一听,用“1—5”给下列图片编号) : 1. I want to be a doctor in the future. I want to help sick people. I’m happy. 2. Look! My uncle is a cook. He can cook nice food for people. He is kind. 3. My mother is a teacher. She goes to her office at seven o’clock in the morning. She works very hard. Her students like her. 4. My brother wants to be a pilot. He thinks pilots are very brave! He likes pilots. 5. Tom’s grandpa is a farmer. He grows vegetables every day. The vegetables are fresh. (35142) Ⅴ. Listen and choose(听小对话和问题,选出正确的答案,将字母代号写在前面的括号内) : 1. --- What do you want to be, Alice? --- I want to be a writer. --- Does your brother want to be a writer too? --- No, he doesn’t. --- What does he want to be? --- He wants to be a waiter. Q: Does Alice want to be a writer? 2. --- What’s your mother, Jane? --- My mother is an engineer. --- How old is she? --- She’s forty years old. --- Does she like her job? --- Sure. Q: Is Jane’s mother an engineer? 3. --- Nice to see you, Kitty. --- Nice to see you, too. --- What are you? --- I’m a student. --- What do you want to be? --- I want to be a shop assistant. I can sell things. Q: What can Kitty do? 4. --- Do you like doctors? --- Yes, I do. --- Do you like farmers? --- Yes, I do.

--- What to you want to be, a doctor or a farmer? --- I want to be a doctor. Q: Do you want to be a farmer? (1. C 2. C 3. A 4. C) Ⅵ. Listen and circle(听一听,圈出听到的单词完成句子) : Peter and Paul are students. They are both twelve years old. Their mother is a teacher. She is forty years old. Their father is an engineer. He is forty too. They are from America. But now they live in China. They love China. (1. students 2. twelve 3. forty 4. live ) Ⅶ. Listen and judge(听一听,判断正误,用 T 或 F 表示) : Hello, my name is Mary. I study in No. 18 Primary School. I like yellow. But I’m in a blue blouse today. There is a photo of my family in my bedroom. You can see my father, my mother and me. My parents are both forty-four years old. They’re workers. I have a green bird. You can’t see it in the photo. But I like it very much. (1. T 2. F 3. F 4. F 5. T) Part 2 Reading and writing(阅读部分) Ⅰ. What do you want to be, Ben and Tom? We want to be pilots. Ⅱ. 1. teacher 2. flowers 3. policemen 4. nurse 5. postman 6. dancer Ⅲ. 1. B 2. C 3. A 4. A Ⅳ. 1. am, are chasing 2. Have, you 3. be, milkmen 4. does, wants 5. are, are reading singing, is Ⅴ. 1. B 2. B 3. C 4. B 5. A 6. C 7. C 8. C 9. B 10. B Ⅵ. 1. John doesn’t fly an aeroplane on Thursday. 2. Do you want to be a shop assistant? 3. You can ask me some questions. 4. He / She / It wants to be a lifeguard. 5. Omitted Ⅶ. 1. swimming 2. singer 3. mice 4. have 5. goes/drives/walks 6. cooking/ eating… Ⅷ. 1. E 2. D 3. B 4. F 5. C 6. A Ⅸ. A. 1. F 2. T 3. T 4. T 5. F B. 1. It’s very cold. 2. Yes, they do / Yes. 3. They stay at home, watch TV, read newspapers and play video games. 4. W e can see many wonderful films. 5. No, it isn’t. / No, it’s warm there. / No. Ⅹ. Omitted

6. is


推荐相关:
网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 大学生考试网 9299.net
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@qq.com